Przetargi

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT - w sprawie wyboru firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego.

Data publikacji: 2015-03-10

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT - w sprawie wyboru firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego.

Mazowiecki Oddział Krajowej Izby Doradców Podatkowych informuje , iż w dniu 27.02.2015 r. rozpoczyna się zbieranie ofert w sprawie wyboru  firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego. 

Dzień Doradcy Podatkowego odbędzie się w dniu 6 maja 2015 r. w Teatrze Roma w Warszawie. 

Podmioty zainteresowane nawiązaniem współpracy z Mazowieckim Oddziałem Krajowej Izby Doradców Podatkowych zapraszamy do składania ofert w zamkniętych kopertach kurierem lub osobiście do dnia 06.03.2015 r. do godziny 16.00 do Biura Mazowieckiego Oddziału Krajowej Izby Doradców Podatkowych, ul. Targowa 20A, 03-731 Warszawa (liczy się data fizycznego wpływu oferty do Biura).

 

Specyfikacja oferty:

 

Nazwa imprezy: Dzień Doradcy Podatkowego

 

Miejsce: Teatr Roma, ul. Nowogrodzka 49, 00-695 Warszawa

 

Termin: 06.05.2015 r.

 

Liczba gości: 600-950 osób (do ostatecznego potwierdzenia po podpisaniu umowy, w terminie uzgodnionym z oferentem)

 

Czas trwania imprezy:

Pierwsza część bankietu - 17.30-19.00 (czas trwania 1,5h)

Druga część bankietu - w przerwie spektaklu około godziny 20.30-21.00 (+/-20 minut) - czas trwania 0,5h

Po zakończeniu spektaklu wręczenie gościom upominku przygotowanego przez organizatora.

 

Założenia do pierwszej części bankietu (w godzinach 17.30-19.00)

- 1 kieliszek Prosecco na przywitanie gości

- 3 lekkie ciepłe dania

- zupa

- tartinki (na słodko i na ostro)

- 2-3 przekąski zimne serwowane przez kelnerów w trakcie bankietu

- woda

- kawa z ekspresów ciśnieniowych

- herbata (różne smaki)

- świeże soki owocowe wyciskane na miejscu lub/i soki tłoczone z kartonu

 

Założenia do drugiej części bankietu (w godzinach około 20.30-21.00)

- Okolicznościowy tort z okazji Dnia Doradcy Podatkowego. Uroczysty podział pokazowego tortu (reszta w formie gotowych porcji do serwowania gościom). Wielkość (waga) tortu pokazowego do uzgodnienia z oferentem.

- owoce

- drobne desery w formie bufetu

- 1 kieliszek Prosecco serwowany

 

Dodatkowe oczekiwania:

- obsługa kelnerska

- stoliki koktajlowe umożliwiające konsumpcję dań na stojąco (ilość)

- wskazanie gramatury dań, porcji, napoi, liczebność obsługi

- zastawa stołowa

- cena na uczestnika w zależności od ilości gości uczestniczących w bankiecie zgłoszonych przez organizatora

- projekt umowy

- mile widziane referencje ze wskazaniem wielkości i rodzaju obsługiwanych imprez cateringowych

 

Oferent powinien wskazać termin związania z ofertą, przy czym nie może być on wcześniejszy niż 25.03.2015 r. plus 14 dni na podpisanie umowy.

 

Oferta powinna zawierać co najmniej:

- Wskazanie gramatury porcji,  liczbę przewidywanych miejsc pobierania dań z bufetu oraz  herbaty, kawy i napojów; liczebność obsługi,  inne istotne warunki z punktu widzenia oferenta.  

- cenę na uczestnika w rozbiciu na poszczególne części bankietu, z uwzględnieniem różnej liczby uczestników   

- projekt umowy

 

Ważność oferty: nie krócej niż do 25 marca 2015 r. plus 14 dni  na podpisanie umowy  

 

 

Termin i sposób składania ofert: zamknięta koperta dostarczona do siedziby Mazowieckiego Oddziału Krajowej Izby Doradców Podatkowych, ul. Targowa 20a, 03-731 Warszawa w terminie do 06.03.2015 (włącznie) do godziny 16.00.

Godziny otwarcia biura: pon-pt w godz. 8.00-16.00

 

 

 


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce.