ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT - w sprawie wyboru firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego.
Mazowiecki Oddział Krajowej Izby Doradców Podatkowych informuje , iż w dniu 27.02.2015 r. rozpoczyna się zbieranie ofert w sprawie wyboru firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego.
Dzień Doradcy Podatkowego odbędzie się w dniu 6 maja 2015 r. w Teatrze Roma w Warszawie.
Podmioty zainteresowane nawiązaniem współpracy z Mazowieckim Oddziałem Krajowej Izby Doradców Podatkowych zapraszamy do składania ofert w zamkniętych kopertach kurierem lub osobiście do dnia 06.03.2015 r. do godziny 16.00 do Biura Mazowieckiego Oddziału Krajowej Izby Doradców Podatkowych, ul. Targowa 20A, 03-731 Warszawa (liczy się data fizycznego wpływu oferty do Biura).
Specyfikacja oferty:
Nazwa imprezy: Dzień Doradcy Podatkowego
Miejsce: Teatr Roma, ul. Nowogrodzka 49, 00-695 Warszawa
Termin: 06.05.2015 r.
Liczba gości: 600-950 osób (do ostatecznego potwierdzenia po podpisaniu umowy, w terminie uzgodnionym z oferentem)
Czas trwania imprezy:
Pierwsza część bankietu - 17.30-19.00 (czas trwania 1,5h)
Druga część bankietu - w przerwie spektaklu około godziny 20.30-21.00 (+/-20 minut) - czas trwania 0,5h
Po zakończeniu spektaklu wręczenie gościom upominku przygotowanego przez organizatora.
Założenia do pierwszej części bankietu (w godzinach 17.30-19.00)
- 1 kieliszek Prosecco na przywitanie gości
- 3 lekkie ciepłe dania
- zupa
- tartinki (na słodko i na ostro)
- 2-3 przekąski zimne serwowane przez kelnerów w trakcie bankietu
- woda
- kawa z ekspresów ciśnieniowych
- herbata (różne smaki)
- świeże soki owocowe wyciskane na miejscu lub/i soki tłoczone z kartonu
Założenia do drugiej części bankietu (w godzinach około 20.30-21.00)
- Okolicznościowy tort z okazji Dnia Doradcy Podatkowego. Uroczysty podział pokazowego tortu (reszta w formie gotowych porcji do serwowania gościom). Wielkość (waga) tortu pokazowego do uzgodnienia z oferentem.
- owoce
- drobne desery w formie bufetu
- 1 kieliszek Prosecco serwowany
Dodatkowe oczekiwania:
- obsługa kelnerska
- stoliki koktajlowe umożliwiające konsumpcję dań na stojąco (ilość)
- wskazanie gramatury dań, porcji, napoi, liczebność obsługi
- zastawa stołowa
- cena na uczestnika w zależności od ilości gości uczestniczących w bankiecie zgłoszonych przez organizatora
- projekt umowy
- mile widziane referencje ze wskazaniem wielkości i rodzaju obsługiwanych imprez cateringowych
Oferent powinien wskazać termin związania z ofertą, przy czym nie może być on wcześniejszy niż 25.03.2015 r. plus 14 dni na podpisanie umowy.
Oferta powinna zawierać co najmniej:
- Wskazanie gramatury porcji, liczbę przewidywanych miejsc pobierania dań z bufetu oraz herbaty, kawy i napojów; liczebność obsługi, inne istotne warunki z punktu widzenia oferenta.
- cenę na uczestnika w rozbiciu na poszczególne części bankietu, z uwzględnieniem różnej liczby uczestników
- projekt umowy
Ważność oferty: nie krócej niż do 25 marca 2015 r. plus 14 dni na podpisanie umowy
Termin i sposób składania ofert: zamknięta koperta dostarczona do siedziby Mazowieckiego Oddziału Krajowej Izby Doradców Podatkowych, ul. Targowa 20a, 03-731 Warszawa w terminie do 06.03.2015 (włącznie) do godziny 16.00.
Godziny otwarcia biura: pon-pt w godz. 8.00-16.00