ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT - w sprawie wyboru firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego.
Mazowiecki Oddział Krajowej Izby Doradców Podatkowych informuje , iż w dniu 04.03.2016 r. rozpoczyna się zbieranie ofert w sprawie wyboru firmy cateringowej na przygotowanie bankietu z okazji Dnia Doradcy Podatkowego.
Dzień Doradcy Podatkowego odbędzie się w dniu 12 maja 2016 r. w Filharmonii Narodowej w Warszawie.
Podmioty zainteresowane nawiązaniem współpracy z Mazowieckim Oddziałem Krajowej Izby Doradców Podatkowych zapraszamy do składania ofert w zamkniętych kopertach kurierem lub osobiście do dnia 30.03.2016 r. do godziny 16.00 do Biura Mazowieckiego Oddziału Krajowej Izby Doradców Podatkowych, ul. Targowa 20A, 03-731 Warszawa (liczy się data fizycznego wpływu oferty do Biura).
Specyfikacja oferty:
Nazwa imprezy: Dzień Doradcy Podatkowego
Miejsce: Filharmonia Narodowa ul. ul. Jasna 5 Warszawa
Termin:12.05.2016 r.
Liczba gości: 850-1000 osób
Czas trwania cateringu
· Pierwsza część – 18.00-19.00 (Przywitanie gości)
· Druga część – zakończenie części oficjalnej oraz przerwa około godziny 20.-20.30 (+/-10 minut) - czas trwania 0,5h
· Trzecia cześć –Bankiet po koncercie godz.21.30-23. Sprzątanie 23-24.00
1. Założenia do pierwszej części (w godzinach 18.-19.00)
-kieliszek Prosecco na przywitanie gości(butelka/8-9kieliszków)
- kawa ciśnieniowa i z zaparzacza
-herbata wiele smaków
-woda gazowana/niegazowana
- soki 3-4 rodzaje
-drobne przekąski (tartinki -3-4 rodzaje, słone/słodkie
2. Założenie do drugiej części imprezy (godz. 20-20.30)
- Prosecco, drobne przekąski – jak w części I)
- kawa/herbata/woda/soki -jak w części I
- Tort * - opis poniżej
3. Założenie bankietu:- czas trwania 21.30-23.00
-3 lekkie ciepłe dania z dodatkami
-2 zupy
- 3-4 przekąski zimne
-3-4sałatki,
- 2-3 desery,
- owoce
- woda/soki /kawa/herbata - jak w części I i II.
-wino białe/czerwone - butelka/ 4osoby
*) Tort
- Okolicznościowy tort z okazji 20lecia zawodu Doradcy Podatkowego. Uroczysty podział pokazowego tortu na zakończenie części oficjalnej na scenie (ok. godz. 20.00). Reszta w formie gotowych porcji do serwowania gościom w trakcie II części. Wielkość (waga) tortu pokazowego do uzgodnienia z oferentem.
Dodatkowe oczekiwania:
- obsługa kelnerska
- stoliki koktajlowe umożliwiające konsumpcję dań na stojąco (ilość)
- wskazanie gramatury dań, porcji, napoi, liczebność obsługi
- zastawa stołowa
- cena łączna na uczestnika
- projekt umowy
- Konieczne referencje ze wskazaniem wielkości i rodzaju obsługiwanych imprez cateringowych
Oferent powinien wskazać termin związania z ofertą, przy czym nie może być on wcześniejszy niż 14.04.2016 r. plus 10 dni na podpisanie umowy.
Ważność oferty: nie krócej niż do 14.04.2016 r. plus 10 dni
na podpisanie umowy
Prosimy żeby przedstawiona oferta zawierała zapis, iż powyższa oferta jest ofertą handlową w rozumieniu przepisu kodeksu cywilnego art. 66.
Termin i sposób składania ofert: zamknięta koperta dostarczona do siedziby Mazowieckiego Oddziału Krajowej Izby Doradców Podatkowych, ul. Targowa 20a, 03-731 Warszawa w terminie do 30.03.2016 (włącznie) do godziny 16.00.
Godziny otwarcia biura: pon-pt w godz. 8.00-16.00